Klacht over de behandeling van Paul de Jonge?

Het Nederlands Instituut van Psychologen

Ik ben aangesloten bij het Nederlands Instituut van Psychologen (NIP). Dat betekent dat mijn praktijk werkt volgens een aantal afspraken over vakmanschap, eerlijkheid, openheid en vertrouwen.

Heb je een klacht? Vertel het mij

Het kan zijn dat je, ondanks mijn zorgvuldigheid, een klacht hebt over mijn praktijk of de behandeling. Je kunt dat altijd met me bespreken. Ik sta open voor jouw ervaring en zal altijd zoeken naar manieren om er samen met je weer een positieve ervaring van te maken. En dan nog kan het zijn dat we er niet uitkomen. Nou, dan kun je altijd bij het NIP terecht.

Zorgvuldige afhandeling via NIP

Het College van Toezicht van het NIP behandelt je klacht. Kijk op de website of neem contact op met Rosalinde Visser, zij is binnen het NIP verantwoordelijk voor beroepsethiek. Zij is telefonisch bereikbaar op dinsdag en donderdag tussen 10.00 en 13.00 uur op nummer (020) 410 6222.

NIP registratienummer: 12452

Onduidelijk? Meer weten?

Wil je meer weten over het NIP, over de klachtenprocedure, of heb je een vraag over jezelf – bel mij of stuur even een mail naar praktijk Psycholoog Amsterdam ter attentie van Paul de Jonge. Ik help je graag.